Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
gailcuch

Välkommen Till Ditt Nya Liv!”njutningen Avbröts Snabbt När Den Tjockaste Delen Av Pluggen Skulle In, Men Linn Fortsatte Med Insättningen Trots Att Jag Stönade Av Smärta Bakom Min Ballgag.

Känner hur upphetsningen ständigt stegras. Sedan sätter hon sig upp och kupar händerna om de tunga brösten. Hon har sagt sådant när hon har legat själv hemma och onanerat, men detta får henne att häpna över sig själv...Genom att lirka lite med sig själv kan hon strax känna kuktoppen alldeles mot hålet. Men det som gör henne allra kåtast är när hon ser hur hennes eget ansikte sprutas ner av Eriks säd.Det är ett stort steg att ta.

Solkåt

Jag började slicka hennes ben och fötter sög hennes tår njöt av smaken och doften av den underbara kvinnan och nylon.
"Hej vad gör du?"
" just precis använd dem som du vill på mej " sa hon
" Mmmm mer än gärna" svara jag. och tog tag i de små trosorna och drog dem av henne. Hon stönade av välust när tungan fladdrade och roterade över hennes clitta Jag smekte hennes bröst drog och nöp i vårtorna
" Mmmmm dra hårdare" kved hon och jag drog lite extra i dem Jag mötte hennes läppar i en djup intensiv tungkyss Smekte hennes nacke och rygg . drogg med fingertopparna längs hennes ryggrad
.Hon kved av njutning Jag kysste hennes hals och sög på den samtidigt som jag kramade hennes bröst Jane vred sej och stönade av kåthet.
Jag lade mej ned framför henne och lät min tunga glidaöver det hala tunna nylonet som täckte hennes fitta och som började bli fuktigt.
"Kom in " ropade hon och jag klev på in i lägenheten
"Jag är på balkongen och solar" ropade hon.

Han började återigen runka och stönade. Men isåfall får vi gå in.

Hon skrattade tillbaka och jag förde upp handen igen.

Kör ni, sa min fru, jag sitter och tittar på sålänge, men låt inte mig störa.

Elin skämdes inte längre och sneglade mot oss.

Jag fortsatte att slicka men knäppte sakta upp mina jeans. Sedan satte hon upp röven i vädret och inbjöd mig att ta henne bakifrån.


Det var bara på skämt, överreagera inte nu.

Kanske en snabbis?

Är det därför jag känner mig så stolt? Tillslut var det som jag studsade
på henne.

Curriculum, II

Och när jag kröp långsammare för att skona pungen sträcktes kopplet igen så att det kändes som om min kuk skulle slitas av. Alldeles för många av dagens ungdomar låter sig utnyttjas av killar till nästan vad som helst, när det egentligen är flickorna som har de naturliga förutsättningarna för att härska. Välkommen till ditt nya liv!”Njutningen avbröts snabbt när den tjockaste delen av pluggen skulle in, men Linn fortsatte med insättningen trots att jag stönade av smärta bakom min ballgag.

”Nu är det hög tid att börja dagens övningar. Sedan fäste hon vajern i kopplet, och gav det till Monica.Från och med nu existerar din egen vilja bara för att kuvas.”Inte alla flickor, givetvis – bara de starka.

”Vilken syn…knappt man kan låta bli att randa stjärten på honom direkt.”Under de dagar som gått sedan jag blev infångad hade jag flyttats mellan flera ställen, alltid med ögonbindel. Linn inspekterade mig med forskande blick, och fnittrade till när hennes ögon nådde mitt skrev, där min kuk alltjämt hängde inlåst i ett kyskhetsbälte.

Hon förbannade sig själv och kände inte alls för att kliva upp men hon var akut kissnödig och hade tyvärr inget annat val.Men han verkade vilja leka lite mer, han kysste hennes hals, hennes bröst, lekte med tungan över bröstvårtorna, smekte hennes klitoris.
När hon satt där i kassan kände hon sig smått uttråkad så hon kom på idén att sms:a Thomas, kanske kunde han underhålla henne. Hon kom tillbaka till världen när han kysste hennes kind, hon såg på honom och han log. Vad dum hon var som skickade det egentligen, hon gjorde nog ganska klart för honom att hon vill ha honom i lördags.
”Ja, självklart.”Till exempel gå dit i morgonrock och be att få prata med honom, och när hon blev insläppt skulle hon ta av sig morgonrocken för att visa sina sexiga underkläder. Han särade på blygläpparna och retade hennes klitoris med tungan, hon gnydde.Besvikelsen sköljde över henne.
Hon han tänka några dömande tankar om tanten innan hennes arbetskamrat Bodil kom till henne.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl